Lookbook2019
NYÁR

2019
nyár


Werkvideo: Így készült a címlap!
Egy világklasszis sportolónő lett a nyári számunk címlaplánya – aki nem mellesleg igazi trendszakértő. Lessetek be velünk a kulisszák mögé!
LookBook Beauty video: Babos Timi kedvenc copfja
Címlaplányunk, Babos Timi a copfok mestere. Ha valaki, akkor ő tudja, hogyan kell azt trendin, de praktikusan viselni.
Alkalomhoz alkotni
Ha szeretünk legalább kiegészítők terén különféle stílusokat kipróbálni, az alkalom is adhat ehhez remek kiindulópontot!
Ékszer a négyzeten
Érdemes élni a legújabb trenddel, miszerint mixeljük egymással a különféle színű ékszereket. A legegyszerűbb szettet is királynőivé teszik!
Summer Breeze
Frissüljünk fel üde hatású sminkekkel és pezsdítő kozmetikumokkal, hogy feldobódva élvezhessük a nyarat!
Nyárbiztos makeup
Olyan sminkre vágyunk, ami a legnagyobb hőségben sem olvad le rólunk, és nem fényesedik ki tőle az arcunk? Kövessük ezeket a tippeket!
Így lesz trendi a retró
A 60-as évek stílusa nem csak az utcára tért vissza, de a vízpartra is. Mutatjuk, a beachen milyen trükkökkel varázsolhatjuk modernné a retrót.
LookBook werkvideo: Indul a Retro Beach Party!
Most bepillanthattok a fürdőruhás divatanyagunk fotózásának színfalai mögé! A forró hangulatról nem csak a 40 fok tehetett!
Várnak a trópusok!
Érezzük úgy magunkat, mintha a pálmafák alatt hűsölnénk, és éppen koktéloznánk. A hangulat kedvéért vessünk be egzotikus kozmetikumokat.
1 szoknya, 2 alkalom
Ezen a nyáron a virágos, pliszírozott szoknya legyen gardróbunk alapdarabja – bevethetjük lazább, elegánsabb szettekhez is. Mutatjuk, hogyan.
Lookbook Styling video: Bicycle, bicycle…
Újra hódít a 90-es évek egyik legnagyobb divatslágere. Mutatjuk, hogy két sportos és két nőies szettnél miként vessük be a biciklis nadrágot.
Mint a kaméleon
Itt a nyár, lépjünk ki a komfortzónánkból! Válasszuk a hangulatunkhoz a szettünket, így akár minden nap más-más stílusban tündökölhetünk.
Minta minden mennyiségben
Most még csak véletlenül sem az egyszerű motívumok mennek. A printminták új trendet teremtettek!
Fémes négyes
Ha új napszemüveget választunk, az aktuális trendek szerint az most két feltételnek tegyen eleget: legyen fémkeretes és színes lencsés.
Kedvenc strandszettjeink
Nincs még meg az idei fürdőruhád? Mutatjuk a mi kedvenceinket – válassz stílusodhoz megfelelően, és ne csak fazont, kiegészítőt is.
Hűsöljünk!
A forró nyári napokon legszívesebben magunkra borítanánk bármit, ami jéghideg. Ezek a kozmetikumok pillanatok alatt enyhülést adnak.
Bőven lesz a jó!
A bő szárú, mintás nadrág legyen az idei nyári gardróbunk alapdarabja! Bárhol bevethető – a streettől a beachig.
A nyári top trendje: sportosan nőies!
Azt, hogy a sportos darabok most mennyire trendik, ki más is mutathatná be nekünk, mint egy igazi világklasszis? Címlaplányunk, Babos Timi!

Sunshine fever
A nap szerelmesei vagyunk, és imádjuk, ha a sütkérezésnek van is eredménye? Ha óvjuk a bőrünket, a bronzos ragyogás tartós lesz.