Lookbook2019
ŐSZ

2019
ősz


Werkvideo: Így készült az őszi címlapunk!
Kíváncsiak vagytok rá, hogyan készül egy digitális címlap, melyen az ország egyik legnépszerűbb influencere szerepel? Megmutatjuk!
Lookbook hair video: Kendőt a hajba!
Ősszel sem kell lemondanunk a kendős frizurákról. Iszak Eszti és fodrászunk, Barsi Balázs segítségével mutatjuk a legjobb megoldásokat!
Egyszer nőies, egyszer férfias
A gender vonal most pont annyira megy, mint a két véglet: a nagyon nőies és a nagyon férfias trend. Váltogassuk kedvünkre, és így leszünk igazán nemsemlegesek.
Táskamánia
Egy-egy egyszerű styling trükkel könnyedén feldobhatjuk a hétköznapi szettjeinket. Játsszunk most a táskákkal és az aktuális trendekkel!
Imádnivaló sneakerek
Hol vannak már a minimalista cipők? A chunky sneakerek tarkák is, ormótlanok is, mégis imádjuk őket. Mutatjuk a szezon legmenőbbjeit!
A csábítás ideje
Csavarjuk el a kiszemeltünk fejét, készítsünk izgalmas sminket, és vessünk be olyan illatokat, amelyek hatással vannak az érzékekre!
Backstage Video: Így készült a párizsi divatunk!
Nem is gondolnánk, milyenek kincseket rejt Budapest! Óbudán, egy alkotóműhely kertjében találtunk egy csipetnyi Párizst... És milyen jól jött nekünk!
Pont, mint Párizsban
A franciák kortalan stílusa most szupertrendi! Megfejtettük, mi volt a titka Coco Chanelnek, Brigitte Bardot-nak és Sophie Marceau-nak.
Színezzük ki az őszt!
Felejtsük el, hogy az ősz egyet jelent a sötét tónusú sminkekkel! Jöjjenek az élénk és extrán telt árnyalatú festékek!
1 ing 2 stílus
Mindenki alapdarabjai között ott lapul egy fehér ing. Lássuk, most hogyan hozhatjuk ki belőle a legtöbbet!
Lookbook Styling video: Indigo jeans
Az indigó régóta hódít, csak koptatott verzióban. Most azonban előtérbe került az eredeti verziója – legyünk merészek, vállaljuk be tetőtől talpig!
Be happy!
Ne hagyjuk, hogy magával rántsanak minket a hétköznapok! Vessük be ezeket a termékeket, amelyek nemcsak könnyedek, de a hangulatunkra is hatással vannak!
Vissza a fedélzetre!
Időnk sincs a nyár után magunkhoz térni, már indul is az év végi hajtás? Legalább vegyük stílusosan az akadályokat! Ne feledjük ki a sorból az asztalunkat sem!
Sportlady
Ha ősszel hajlamosak vagyunk a búskomorságra, sportoljunk többet. Az edzés elűzi a rosszkedvet – pláne, ha azt tetőtől talpig stílusosan tesszük meg.
Feel the fall
Itt az ideje, hogy tetőtől talpig regenerálódjunk, eltüntessük az elmúlt szezon nyomait, és felpezsdülve várjuk az őszt!
Menő a kendő!
Attól, hogy beköszöntött az ősz, még senki sem mondta, hogy nem csempészhetünk egy kis vidámságot a szettjeinkbe!
Indián nyár Iszak Esztivel
A hippi és a western stílus remekül megfér egymás mellett, pláne ősszel! Nézzétek csak címlaplányunk, Iszak Eszti szettjeit!
Mint a harmat
Töltekezzünk fel a könnyed virágok, a friss harmat és a zöldellő rét illatával, így olyan érzés lesz, mintha még nyár lenne.
Egy szín, egy minta
Kíváncsi vagy rá, melyek lesznek idén ősszel a megkerülhetetlen irányzatok? Eláruljuk: a fekete szín és a geometrikus minta lesz a nyerő.